Süper Lig'de zirve yarışı kıyasıya sürerken, ezeli rakiplerden Fenerbahçe ile Galatasaray'ı karşı karşıya getirecek bir transfer gelişmesi yaşandı.

Teknik sorumlu Emre Belözoğlu'nun gelişinin ardından adeta gözden düşen ve ilk 11'deki yerini kaybeden Luiz Gustavo'nun sezon sonunda Sarı Lacivertli takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Brezilyalı yıldızın yaşını, performansını ve yüksek maaşını dikkate alan Fenerbahçe yönetiminin de yolların ayrılmasına sıcak baktığı iddia ediliyor.

Belözoğlu ve yöneticiler, Gustavo'nun olası ayrılığının ardından  bu bölgeye yapılacak transferi masaya yatırırken, flaş bir ismin gündeme geldi.

Sabah'ta yer alan habere göre; Devre arasında kiralık olarak gittiği İngiliz ekibi West Bromwich'te müthiş bir performans sergileyen milli futbolcu Okay Yokuşlu, Fenerbahçe'nin transfer listesinde ilk sıraya yerleştiği öne sürüldü.

West Brom'un Premier Lig'den düşmesi sonrası yeniden Celta Vigo'ya geri dönecek olan Okay, kariyerine İspanya'da devam etmek istemiyor. Okay'ın ilk olarak İngiltere'den teklif bekleyeceği, bunun gerçekleşmemesi durumunda ise diğer alternatiflere yöneleceği ifade ediliyor.

Fenerbahçe, Celta Vigo ile 2 yıl daha sözleşmesi olan yıldız futbolcu için ilk olarak satın alma opsiyonlu kiralama girişiminde bulunacağı çıkan haberler arasında yer alıyor.

Öte yandan devre arasında ismi Galatasaray ile anılan teknik direktör Fatih Terim'in gözdesi Okay Yokuşlu, Türkiye'ye dönmeyi kabul etmiş ancak İspanyol kulübü yapılan teklifi yeterli bulmayınca transfer gerçekleşmemişti.

Sarı Kırmızılı kulübün sezon sonunda bir kez daha Okay için hamle yapması beklenirken, ezeli rakipler arasında yeni bir transfer savaşı da gündeme gelebilir.

Kaynak: Fotomaç