Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Alper Potuk, Avrupa Ligi'nde elde ettikleri başarının üstüne katarak yollarına devam edeceklerini vurguladı.

Celtic karşısında sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrılmasına rağmen grupta ikinci sırayı alan Fenerbahçe son 32 takım arasına kalmayı başardı.

Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Alper, "Maça istekli ve iyi başladık. İstediğimiz golü de bulduk. Tüm oyun kontrolü elimizdeyken beklemediğimiz bir anda 10 kişi kaldık. Üçüncü günde ikinci kez 10 kişiyle mücadele ettik. Artık takım ruhumuzun geliştiğini düşünüyorum. Taraftarımızın da desteğiyle mücadelemizi südürdük ve istediğimizi aldık." şeklinde konuştu.

"FORMAYI KAPMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞTIM"

Son dönemlerde sıklıkla forma şansı bulmasına da değinen Potuk, "6-7 haftadan beri oynamaya başladım. Sabrettim, formayı kapmak için çok çalıştım. Saha içinde de elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Üstüne katarak yolumuza devam edeceğiz." dedi.

HASAN ALİ: DERS ÇIKARMAM LAZIM

Alper'in ardından söz alan Hasan Ali Kaldırım, kırmızı kart cezasından ders çıkarması gerektiğini ifade ederken "2 maçlık ceza moralimi bozdu. Hayatımda ilk defa kırmızı kart gördüm. Bundan da ders çıkarmam lazım. Bu maçtan önce o kartı unutup tamamen bu maça konsantre oldum. Cezam bir maça düşer mi bilemiyorum. Zaten bir maçını kupa maçında çekeceğim. Bekleyip göreceğiz." sözlerini kullandı.