Spor Toto süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon büyük umutlarla İsviçre'nin Zürih takımından 2,5 milyon euro bedelle renklerine bağladığı ancak beklenen performansı sergileyememesi nedeniyle 2019-20 sezonu itibariyle Almanya'nın Nürnberg takımına kiralık olarak gönderdiği Frey'den haber var.

Almanya'nın Bild gazetesine konuşan 25 yaşındaki İsviçreli golcü, Nürnberg'deki geleceğine dair açıklamalarda bulundu.

İsviçreli oyuncu Michael Frey gelecek sezon Fenerbahçe'ye dönecek mi? Almanya'da mı kalacak? İşte yanıtları...

25 yaşındaki futbolcu Frey'in Bild'e yaptığı konuşmada gazete; "Michael Frey, sezon sonuna kadar Nürnberg'e ödünç verildi. Ancak, golcü futbolcu ilk defa yaz ayından itibaren Nürnberg'de kalmaktan ısrarlı bir şekilde bahsediyor" ifadelerine yer verildi.

İsviçreli futbolcunun açıklamalarına da yer verilen haberde şu sözlere yer verildi;  "Taraftar, kulüp personelleri ve tüm oyuncular tarafından kabul gördüğümü hissedebiliyorum. Bu yüzden, antrenmana dahi gitmeyi seviyorum. Şimdiye kadar yüzde 100'ümü buraya verdim ve bu, bu takıma değer. Transferim tamamen doğru bir adımdı, burada inanılmaz mutluyum." 

Haberin detaylarında ise Frey'in satın alma opsiyonunun 3 milyon euro olduğu belirtilirken; "Satın olma seçeneği en az 3 milyon euro. Eğer Frey, Nürnbeg'e transfer olursa rekor bir satın alma olacak. Ancak, Boğaz kulübü (Fenerbahçe) ile sözleşmesi 2022'ye kadar devam ettiğinden, yaz aylarında bir kez daha kiralık transfer düşünülebilir. Frey'in takım ile ilgili görüşleri gelecek hakkında umut veriyor. Frey, geleceği hakkında konuşurken, "Bence şu anda bu konu hakkında konuşmak için çok erken. Burada kendimi çok rahat hissediyorum ve burada uzun süre oynamayı hayal ediyorum. Ama dediğim gibi, her şey benim elimde değil ve doğru olması gereken başka şeyler var." denildi.

''BİZ TEHLİKELİ BİR EKİBİZ''

Haberin sonunda Frey'in takım içerisindeki yerine dair yaptığı açıklamaya yer verildi. Michael Frey, takımın gidişatı hakkında; "Tabiiki daha çok gol atabileceğim oyunlarda olmak istiyorum. Her oyunda çok şansım var, bu önemli. Biz tehlikeli bir ekibiz ve kesinlikle burada benim bir rolüm var." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Super Haber