Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin başkanı Ali Koç'un "1 sol bek alacağız" açıklamasının ardından Sarı Lacivertli kulüpte gözler Caner Erkin ve Filip Novak'a çevrildi.

Tecrübeli futbolcu Caner Erkin'in gelecek sezon da Fenerbahçe'de kalmasına kesin gözüyle bakılırken, Çekyalı oyuncu Filip Novak ile yolların ayrılması planlanıyor.

Novak'a ülkesinden talip olan takımların olduğu ve 30 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe'den ayrılmaya sıcak baktığı iddia edildi.

Fenerbahçe'de Novak'ın ayrılması durumunda 1 sol bek transferinin yapılacağını başkan Ali Koç açıklamıştı. 

Kolombiya basınından flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Sarı Lacivertli takımın Kolombiya 1. Lig ekiplerinden Junior FC'de forma giyen Gabriel Fuentes'i transfer etmek istediği  öne sürüldü.

Kolombiya basınında yer alan haberlerde oyuncunun Fenerbahçe'ye imza atmak için İstanbul'a gittiği ve son görüşmelerin İstanbul'da yapılacağı iddia edildi. Junior FC'ye yakınlığı ile bilinen gazeteciler de oyuncunun İstanbul'da olduğunu doğruladı. Piyasa değeri 1.2 milyon Euro olan 24 yaşındaki futbolcu Instagram'dan İstanbul paylaşımları yaptı.

Öte yandan Fenerbahçe'nin gündeminde olduğu iddia edilen Gabriel Fuentes'in İstanbul'dan yaptığı paylaşımlar transfer dedikodularına neden olurken, Fuentes'in menajeri Habla Deportes'e flaş açıklamalarda bulundu.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Gabriel Fuentes'in menajeri katıldığı canlı yayında oyuncusunun Türkiye'ye tatil için gittiğini dile getirirken, ayrıca oyuncusunun Avrupa'da bir takıma transfer olabileceğini fakat Türkiye seçeneğinin şu an olmadığını belirtti.

Kaynak: Fotomaç