Avrupa Şampiyonasında yarı finale yükselerek tarih yazan U17 Milli Takımımız'ın gözde isimlerinden Atalay Babacan için menajeri Fazıl Özdemir yenisafak.com'dan Mustafa Göksel'e konuştu.
Özdemir, 'Milli Takım'da 7 tane Galatasaraylı futbolcu var. Bunlardan bir tanesi de Atalay. Fenerbahçe iddiaları tamamen yalan. Yönetimle görüştük. Turnuva sonrası bu futbolcuların profesyonel yapılması bekleniyor' dedi.
İşte Fazıl Özdemir'in yenisafak.com'a yaptığı özel açıklamalar;
"Atalay Babacan G.Saray'ın profesyonel oyuncusu olacak"
"Atalay Babacan 18 yaşının altında bir oyuncu. Amatör futbolcu. Kulüp izin vermezse zaten transfer yapamıyor. Yok Galatasaray kaç para verirse iki katını vereceklermiş. Bilip bilmeden yazıyorlar. Galatasaray yönetimiyle görüştüm. Turnuva sonrası profesyonel olacak. Diğer futbolcuların da profesyonel olması bekleniyor. Yönetimin buna bir itirazı yok."
Bu kadroyu Fatih Terim kurdu
"U17 Milli Takımımızın kadrosunun temellerini Fatih Terim attı. Galatasaray'dayken Fatih Terim buldu bu isimleri. Kadroda 7 tane Galatasaraylı olması tesadüf değil. Bunların hepsi bilinçli yapıldı."
"Futbolcularımızı Avrupa'dan herkes sordu"
"Ben Hırvatistan'daydım. Avrupa'nın çoğu kulübü orada. Futbolcularımızın performansları dikkat çekti. Sürekli olarak isimleri soruldu ve beğenildi. Çoğu milli takımın futbolcuları A Takım'la idmanlara çıkmış. Bizim futbolcularımıza baktığımızda bu sayı çok az."