Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü Robin van Persie, Galatasaray'la oynayacakları derbi maç için sabırsızlanıyor.

Sarı lacivertli ekibin flaş transferi, takımının Ajax karşısında oynadığı UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde 72 dakika forma giydikten sonra yerini maçın tek golüne imza atan Fernandao'ya bıraktı.

Mücadelenin ardından De Telegraaf'a konuşan başarılı oyuncu, çok önemli bir zafer elde ettiklerini vurgularken "Fenerbahçe ile birçok takıma karşı mücadele veriyorum. Buna Hollanda ekipleri de dahil. Hollanda'dan takım arkadaşlarımı görmek güzel bir duyguydu ama ben Fenerbahçe formasıyla, kime karşı olursa olsun, kazanmak istiyorum." sözlerini kullandı.

"DERBİ HAKKINDA ÇOK ŞEY DUYDUM"

Haftasonu oynayacakları Galatasaray derbisiyle ilgili soruları yanıtlayan Van Persie, "Wesley Sneijder ve Dirk Kuyt'tan bu maçla ilgili çok şey duydum. Açıkçası sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum." dedi.

"BURAYA GELMEMİN SEBEBİ BU TUTKU"

Türkiye'de geçirdiği vakitten keyif aldığını ifade eden yıldız forvet oyuncusu "Burada gördüğüm değer harika. Bu ülkedeki futbol tutkusu, Fenerbahçe'yi tercih etmemdeki sebeplerden biriydi. Ajax karşısında stadyumda muhteşem bir atmosfer vardı ama zaten her maçımızda böyle oluyor. Açıkçası bu durumu çok güzel buluyorum." şeklinde konuştu.

Robin van Persie, Fenerbahçe formasıyla çıktığı sekiz Süper Lig maçında rakip filelere dört gol bıraktı.