Geçtiğimiz sezon seyircisini hayal kırıklığına uğratarak ligi 6. sırada bitiren Fenerbahçe, yeni sezon için transfer çalışmalarını son hızıyla sürdürüyor. Sarı lacivertliler geçtiğimiz sezonu Galatasaray'da kiralık olarak geçiren ve bonservisi İngiliz ekibi Stoke City'de bulunan Badou N'Diaye ile ilgilendiği ortaya çıktı.

Radyospor’a konuşan 28 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusunun menajeri William D’Avila, sarı-lacivertlilerin Senegalli orta saha oyuncusu ile ilgilendiğini belirtti.

D’Avila, "Stoke ile görüşüyoruz. Galatasaray’da devam edeceğini pek sanmıyorum. Ancak belki Süper Lig’de başka bir takım da olabilir. Afrika Kupası sırasında durumu netleşir. Kendisiyle tam olarak konuşma şansım olmadı ancak Fenerbahçe ve Sevilla onunla ilgileniyor” sözlerini kullandı.

SATIN ALMA GARANTİLİ TEKLİF!

Sarı-Lacivertliler’in, N'Diaye’yi kiralamak istediği belirtildi. Stoke City, Senegalli oyuncuyu bu kez kiralamak yerine direkt olarak elden çıkarmak istiyorı. Ancak Fenerbahçe, 2 sezon önce küme düşen ve Premier Lig’e geri dönemeyen Stoke City'yi 'satın alma garantili' bir teklifle ikna etmeye çalışacak. Sarı lacivertli ekip, 1 milyon 250 bin Euro kiralama bedelinin yanı sıra N'Diaye’nin senelik 2 milyon 750 bin Euro’luk maaşının tamamını ödemeyi önerecek.