Sarı Lacivertli oyuncu şunlara değindi;

"Evde online yaptığımız antrenmanlar çok iyi gidiyor. Tabii ki kolay değil. Alışmak zorundayız çünkü normal şartlarda her gün kulüpteyiz ve takımca sahada çok sert antrenmanlar yapıyoruz. Şu anda durumlar değişti. Evlerimizdeyiz ve Online antrenman yapıyoruz. Çok sıkı çalışıyoruz çünkü fit ve iyi durumda kalmamız gerekiyor. Ligler ne zaman başlar bilmiyorum. Gelecek hafta mı, gelecek ay mı? Yetkililer kararını verdiğinde ve lig tekrar başladığında hepimiz bıraktığımız gibi olmalıyız. Bu çok önemli." açıklamasında bulundu.

Geri dönmenin kolay olmayacığını vurgulayan Rodrigues, "Tabii ki kolay olmayacak çünkü geçmişte hiçbir zaman sezonun ortasında böyle bir durum olmamıştı. Evde kalmak ve evde antrenman yapıyor olmak zor bir durum. Normal hayatla arasında farklılıklar var. Hem takım hem de bireysel olarak performansımız yüksekti Nasıl söylenir bilmiyorum ama bu dönemler yüksek seviyelere çıktığınız dönemlerdir. Profesyonel futbolcularız. Aynı şekilde fit kalmaya devam etmeliyiz. Evet kolay olmayacak ama geri döndüğümüzde performans olarak aynı kalmalıyız. Evet kolay olmayacak. Daha önce benzer bir durum yaşamadık. Hem takımlar hem de oyuncular için güçlü bir şekilde dönmek en önemli şey olacak."  dedi.

"Benim için her maç eşit değerdedir ama tabii ki derbiler farklı duygularla oynanan maçlardır. Sakatlandığımda yapabileceğim tek şey başımı dik tutup önüne bakmaktır. Ben de bunu yapıyorum. Bu işimizin bir parçası. Bu tarz şeylere karşı sadece Allah'a güvenebiliriz. Şu anda iyiyim. Aradan önce de iyiydim. Son Konyaspor maçından önce 4-5 maç kaçırdım. Kupa ile beraber toplam 6 maç. Bu uzun bir süreydi ama şu an geri döndüğüm için çok mutluyum. Sakatlığım ve cezalı olmam dolayısıyla futbolu çok özledim ve tabii ki kendimi hedeflerimize ulaşmak için takımın önemli bir parçası olarak görüyorum."  ifadesinde bulundu..

KAYNAK: TRT SPOR