Sezon başında Beşiktaş'tan ayrılarak 4 yıllık aranın ardından Fenerbahçe'ye dönen tecrübeli futbolcu Gökhan Gönül'ün, geleceği hakkında kritik bir karar almanın eşiğinde olduğu öne sürüldü.

Sarı Lacivertli formayla sezona iyi bir başlangıç yapan Gökhan Gönül, yaşadığı sakatlığın ardından bir süre formasından uzak kalırken, sağ bekteki yerini Nazım Sangare'ye kaptırmıştı.

Sakatlığını atlattıktan sonra Ziraat Türkiye Kupası'nda Başakşehir maçında forma giyen, ligde ise henüz süre alamayan 36 yaşındaki yıldız ismin sezon sonu aktif futbolculuk kariyerini sonlandırma kararı alabileceği ve bu konuda yakın çevresi ile fikir alışverişinde bulunduğu iddia edildi.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan ve mukavelesinde 1 yıllık opsiyon bulunan deneyimli oyuncu Gökhan Gönül'ün futbolculuk hayatını sonlandırması halinde kariyerine Sarı Lacivertli kulüpte antrenör ya da idari personel olarak devam etmek istediği de çıkan haberler arasında yer alıyor.

Öte yandan bu sezon Fenerbahçe formasıyla ligde10 maçta forma giyen tecrübeli futbolcu bu karşılaşmalarda 2 gol 1 asistlik performans sergiledi.

Gökhan Gönül, Türkiye Kupası'nda da 1 maçta görev alırken gol ve asist katkısında bulunamadı.

Fenerbahçe yönetimi sezon sonunda futbolu bırakacağı öne sürülen Gökhan Gönül'ün boşluğunu dolduracak alternatif isimlere yönelmeye başladığı ifade ediliyor.

Kaynak: Fotomaç