Fenerbahçe, önümüzdeki sezonun kadrosunu kurma yolunda çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler, iç transferde sözleşmesi sona erecek oyuncularla Türkiye Kupası finali sonrası masaya oturmaya hazırlanırken, alternatif isimler üzerinde de girişimlerde bulunuyor. Gökhan Gönül ile sözleşme yenileme görüşmelerinde henüz anlaşmaya varmayan Fenerbahçe, başarılı oyuncunun ayrılma olasılığı nedeniyle arayışlara başladı. Sarı-lacivertlilerin hedefindeki isim ise Barcelona'da Dani Alves'in gerisinde kaldığı için fazla forma şansı bulamayan Douglas Pereira dos Santos. Fenerbahçe, Barcelona'da geçen sezon sadece 3 maçta forma giyebilen Douglas'ı kiralık olarak kadrosuna katmayı hedefliyor. La Liga ekiplerinin de devrede olduğu 25 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun 2019 yılına kadar Katalan ekibiyle sözleşmesi bulunuyor.

KASIMPAŞALI CASTRO ÖNERİLDİ

Orta sahada ofansif oyuncu arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'ye sürpriz bir isim önerildi. Yeni sezonda bütçede küçülmeye gidecek Kasımpaşa'nın Portekizli orta saha oyuncusu Andre Castro, sarı-lacivertli takıma önerildi. Kasımpaşa ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki oyuncu bu sezon lacivert-beyazlı formayla 33 maçta 4 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Teknik direktör Vitor Pereira da Porto'dan eski öğrencisi Portekizli futbolcunun transferine sıcak baktığı öğrenildi. Sarı-lacivertliler, Castro için önümüzdeki günlerde Kasımpaşa'nın kapısını çalacağı öğrenildi.

AGGER'E YILLIK 2.15 MİLYON EURO

Danimarka basını ise F.Bahçe'nin Daniel Agger'e yaptığı teklifi yazdı. Habere göre sarı-lacivertliler, 31 yaşındaki savunma oyuncusuna yıllık 2 milyon 150 bin Euro'dan 2 yıllık sözleşme önerdi. Brondby'den yıllık 700 bin Euro alan Agger'in, F.Bahçe'nin teklifini kabul etmesi halinde yıllık kazancının 3 katına çıkacağı belirtildi.
Gomez için pazarlıklar sürüyor

F.Bahçe'nin transfer gündeminde yer alan Arjantin Ligi takımlarından Lanus'un Paraguaylı stoperi Gustavo Gomez için kulübüyle pazarlıklar sürüyor. Lanus, Gomez için 4 milyon Euro ve bir sonraki satıştan yüzde 25 pay istiyor. Sarı-lacivertli yönetim ise 4 milyon Euro bonservis bedeli ödemeyi kabul ederken, bir sonraki satıştan istenen payı kaldırmak için görüşmelerini sürdürüyor. İki kulüp arasında kıran kırana bir pazarlık yaşanıyor. Gustavo Gomez'in en iyi yaptığı şeylerden birisi de kornerlerde ileri çıkarak, yaptığı kafa vuruşları ile rakip takımı tedirgin etmesi. Paraguaylı oyuncu, sadece hava toplarında etkili olmakla kalmayıp, fiziğini de çok iyi kullanarak rakibini yıldırabilen bir oyuncu. Aynı zamanda doğru zamanda doğru hamleler, kademelere girişleri de çok iyi yapıyor. 


Kaynak : Yeni Şafak