Milan’ın bonservisiyle satmak istediği, Trabzonspor’un da peşinde olduğu 24 yaşındaki Paraguaylı savunmacı, kulübüne net bir mesaj gönderdi: Beni bırakın, Fenerbahçe’ye gideyim.

Kötü giden takımı ayağa kaldırmak adına transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Simon Kjaer’in boşluğunu doldurmak adına Milan’dan Gustavo Gomez’e yönelmişti.

Gomez’i kadrosuna katmak için Milano’ya kadar giden ve İtalyan ekibinin yöneticileriyle masaya oturan Sarı- Lacivertliler, oyuncunun da kendilerinde oynamak istemesini koz olarak kullanmak istiyor. 24 yaşındaki stoperin menajeriyle her konuda anlaşan Kanarya, Milan’ı kiralık formülü konusunda ikna etmeye çalışıyor. Trabzonspor’un, Milan’ın istediği gibi bonservisiyle talip olduğu Paraguaylı futbolcu, tercihini Kanarya’dan yana kullandığı konuşuluyor.

Önemli gelişmeler olabilir 

Hatta kulübüyle bir görüşme yapan tecrübeli savunma oyuncusunun, “Bana izin verin, Fenerbahçe’ye gideyim” talebinde bulunduğu bildirildi. Önümüzdeki hafta başına kadar bu transferde önemli gelişmeler yaşanması bekleniyor.