Fenerbahçe, bir süredir transfer gündeminde olan Hakim Ziyech'le ilgili belirsizlik yaşıyor.

Bilindiği gibi Fenerbahçe Kulübü geçtiğimiz gün yaptığı resmi açıklamayla Quintero, Valbuena, Fabian, Dudu ve Yunus Mallı'yla ilgili herhangi bir transfer planlamalarının olmadığını duyurmuş, bu isimler arasına Hakim Ziyech'i dahil etmemişti.

Sabah'ın haberine göre Fenerbahçe'nin Twente'yle Ziyech için yaptığı görüşmeler maddi sebeplerden dolayı tıkanma aşamasına gelirken indirim olmaması halinde bu transfer rafa kalkacak.

Sarı-Lacivertlilerin daha önce Ziyech için 6 milyon Euro'ya kadar bonservis bedeli önerdiği ancak Faslı oyuncu için 10 milyon euro isteyen Twente Kulübü'nün bu rakamı kabul etmediği belirtildi.

Öte yandan bonservis için elinde 2.5 milyon euro kalan Fenerbahçe'nin, Robin van Persie veya bir başka yıldızın sürpriz bir şekilde elden çıkarılmaması halinde Ziyech transferiyle ilgili yeni bir girişimde bulunmayacağı aktarıldı. Ayrıca Sarı-Lacivertli ekibin kadrosundaki herhangi bir ismi satması durumunda dahi Hakim Ziyech'e 8-10 milyon euro arasında bir rakamı ödemeyeceği de öne sürüldü.

Kaynak : Goal.com