Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezon yılın sol beki olarak öngörülen Fenerbahçe'nin 29 yaşındaki futbolcusu milli futbolcusu Hasan Ali Kaldırım, önce 18/19 sezonunda Fenerbahçeli taraftarlardan; sonra ise geçtiğimiz günlerde A Milli Futbol Takımımızın Fransa ile oynadığı müsabakada Fransız süper star Kylian Mbappe'ye adım attırmayarak tüm seyircilerin takdirini kazanmış büyük övgü toplamıştı.

Başarılı sol bek oyuncusunun adı Fenerbahçe'nin transferdeki kabusu West Ham United ile anılıyor. Hasan Ali Kaldırım'ın Fenerbahçe'den ayrılı ayrılmayacğaı merak konusu olmuştu. Bu tartışmalar son buldu. DHA'da yer alan habere göre Hasan Ali Kaldırım önümüzdeki sezonda sarı lacivertli formayı terletecek.

Sarı-lacivertli kulüp ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Hasan Ali'nin, Fenerbahçe'ye çok şey borçlu olduğunu söylediği belirtildi. İngiliz ekibi West Ham tarafından 5 milyon euro'luk serbest kalma bedeli ödense dahi takımdan ayrılmak istemeyen oyuncunun sarı-lacivertli kulübe daha çok katkı vereceğini ve tekrar şampiyonluk yaşamak istediğini ifade ettiği belirtildi.