Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin 30 yaşındaki futbolcusu Hasan Ali Kaldırım, Koronavirüs salgını nedeniyle oynanamayan lig sürecinde güçlü antrenmanlar yaparak form tutuyor.

Dünyayı etkisi altına alan ve son günlerde futbol kulüplerinde de bir hayli artan Kovid-19 virüsü bir çok futbolcuyu etkiledi. Türkiye liglerinde verilen arada bireysel antrenmanlarla güç depolayan isimlerden biri de Sarı Lacivertli takımın deneyimli sol beki Hasan Ali Kaldırım.

Form tutmak için dünya ve Avrupa eski kick-boks şampiyonu Devrim Akarsu ile bireysel antrenmanlar yapan Hasan Ali, TFF tarafından açıklanan liglerin başlama tarihi olan 12 Haziran’a kadar güç depoluyor.

Devrim Akarsu’nun sosyal medya hesabı Instagram'dan yayınladığı videoda tempolu çalışmalar yapan Milli sol bek hırsı ile dikkat çekiyor. Fenerbahçe Kulübü’nün hazırladığı bireysel ve takım ile çalışmaların yanı sıra yıllardır Devrim Akarsu ile özel antrenman yapan Hasan Ali, hakkında çıkan haberlere de kulak asmıyor.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli futbolcunun hedefi ise öncelikle Fenerbahçe ile masaya oturup Sarı Lacivertli formayı terletmeyi sürdürmek.

 Fenerbahçe ile anlaşamaması durumunda ise kendisine Galatasaray ve Başakşehir’den gelen ciddi transfer teklifleri değerlendireceği iddia ediliyor.

Kaynak: Super Haber