Beşiktaş maçının yıldızı Hasan Ali Kaldırım, istatistikleriyle Avrupa'nın zirvesinde..

Sakatlığının ardından forma giydiği derbide performansıyla öne çıkan Fenerbahçe'nin sol beki, Avrupa'nın 5 büyük ligi ve Spor Toto Süper Lig'de de adından söz ettirdi..

2018 takvim yılı içerisinde 7 asist yapan 28 yaşındaki futbolcu, bu istatistikle zirveye çıkmayı başardı..

Hasan Ali Kaldırım, Süper Lig ile birlikte İngiltere, İspanya, Almanya, İtalya ve Fransa'da en fazla asist yapan savunma oyuncusu ünvanını aldı..

YILDIZLARI SOLLADI

Bayern'in sağ beki Joshua Kimmich ile Liverpool'un sol beki Andre Robertson gibi yıldız isimler 6 asistte kalırken, Hasan Ali Kaldırım, bu oyuncuları geride bıraktı.
.
7. sezonuna girdiği Fenerbahçe'de birçok kez eleştiri oklarının hedefindeki isim olan milli oyuncu, özellikle önceki gün oynanan Beşiktaş karşılaşmasında büyük beğeni kazandı..

Tek golün asistini yapan Hasan, futboluyla tam puan aldı. Savunmada Quaresma'yı rahat bırakmayan tecrübeli oyuncu, yaptığı bindirmelerle de hücuma katkı sağladı..

Beşiktaş karşısında 1 asistle oynayan Hasan Ali Kaldırım, 4 kez de kaleyi şutladı. Yıldız futbolcunun şutlarından 3'ü isabetli olurken, biri de direkte patladı. 90 dakikada 2 kilit pas veren Hasan, hiç top da kaybetmedi..

ALKIŞLAR HASAN ALİ'YE

Son iki haftada yalnızca yaptığı bir idmanla Beşiktaş derbisine çıkan Hasan Ali Kaldırım'a ilk tebrik hocasından geldi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu'nun, bitiş düdüğünün ardından soyunma odasında ilk tebrik ettiği isim olan Hasan Ali'yi tüm takım arkadaşlarına da alkışlattığı öğrenildi
.
12. ADAM'DAN DESTEK


Daha önce alınan kötü sonuçların ardından taraftarların hedef aldığı Hasan Ali Kaldırım'a büyük destek... Beşiktaş maçı öncesi ve sonrasında bu futbolcuyu tribünlere çağıran Fenerbahçeli taraftarlar uzun süre, "İnandık sana, güvendik sana, yüzümüzü kara çıkarma" tezahüratı yaptı.
.