Spor Toto Süper Lig'in 14. Haftasında 10 kişi kaldığı maçta Gaziantepspor'la 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'de futbolculardan Gökhan Gönül ve Alper Potuk, 30. dakikada Hasan Ali'ye çıkan kırmızı kartın doğru olmadığını savundular.

Maçın 49. dakikasında takımmının ilk golünü kaydeden Gökhan Gönül, "2 puan kaybettik. Tabii her maça kazanmak için çıkıyoruz. Bazı maçlardan ders çıkarmak gerekir. Bu da onlardan bir tanesi. Yeni kurulan bir takımız. En azından 10 kişi kalınca neler yaparız onu gördük. Direkten dönen toplarımız var. Şimdi Başakşehir maçına bakacağız. Ayrıca bir de derbi oynanacak." dedi.

Hasan Ali'nin kırmızı kart gördüğü pozisyonda Gaziantepsporlu oyuncuya yetişebileceğini savunan Gökhan, "Bazen saha içinde olanlarla kameradan görünenler farklı olabiliyor. Hasan'ın atıldığı pozisyonda oyuncuya yetişebilirdim. Hakeme o yüzden itiraz ettim." şeklinde konuştu.

Tecrübeli oyuncu ayrıca Kamil Ocak Stadı'nın zemininden de yakınarak "Zemin çok kötüydü. Daha kış gelmeden rezaletti." dedi.

ALPER: "KAZANMAYI HAK ETTİK!"

Gökhan'ın golünde asisti yapan, 65. dakikada ise takımına 1 puanı getiren golü kaydeden Alper Potuk da Hasan Ali'nin pozisyonuyla alakalı olarak "Beklemediğimiz gol yedik. 10 kişi kaldık. Gökhan abi yetişmişti. Belki kırmızı olmayabilirdi." şeklinde konuştu.

İyi bir maç çıkardıklarını söyleyen Alper, "Son dakikada direkten dönen topumuz var. Gol olsa farklı olacaktı. Kazanmayı hak eden bir futbol oynadık." dedi.

Gökhan gibi zeminden de yakınan 24 yaşındaki futbolcu, "Zemin çok ağırdı. Tabii bu bahane değil. Biz her türlü sahada kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Kaybettiğimiz puanları telafi edeceğiz. Tam bir takım olmaya başladık. İlerleyen haftalarda daha iyi olacaktır." ifadelerini kullandı.