Çaykur Rizespor'un tecrübeli Başkanı Hasan KartalFenerbahçe'den İtalya Serie A ekibi Lazio'ya satışı gerçekleşen Vedat Muriqi'nin transferinden yüzde 15 payları olduğunu hatırlatarak, sarı-lacivertli takımın ilk taksidi yatırdığını ifade etti.

Fenerbahçe'nin bu transfer nedeniyle kendilerine ödeme yaptığını söyleyen başkan Kartal, "Alacağımızı tahsil etmeye başladık. Bize ilk taksit olarak 650 bin euro geldi. Üç yıla yayılan bir anlaşması var. Sayın Ali Koç, konuşmamızda söyledi. Sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Kağıt üzerinde yazan belli. Fenerbahçe ile bir sıkıntı yaşamayız." yorumunda bulundu.

Koronavirüs sürecinin zorlu geçtiğini de sözlerine ekleyen Kartal, "Camiaların, sporcuların hastalanmaması için elinden geleni yapması lazım. Sağlık göz önüne alınarak düzen kurmak gerekli. Bir takım maça çıkamayacak şekilde hastalığa yakalandıysa, müsabakayı iptal etmenin, geciktirmenin bir anlamı yok. Aşağıdan gelen sporcularla maç oynansın. Bu hastalığa yakalanmamak için her kulüp ve sporcu kendi üzerine düşen görevi yapmalı." diyerek sözlerini bitirdi.

Kaynak : Fotomaç

.