Avrupa Ligi'nde hedeflerinin final oynamak olduğunu belirten uslu, Beşiktaş derbisini ise kazanacaklarına inandıklarını söyledi.

ÜÇ TUR SONRA FİNAL

Bütün rakipler hemen hemen aynı artık. İlk 16 çünkü Avrupa'nın ve dikkat derseniz çok önemli takımlar var. Ancak biz şu anda tabi çok yoğun bir haftaya giriyoruz. Yarın Galatasaray ile basketbol maçımız var, Pazartesi günü çok önemli Beşiktaş maçımız var. Onun için bu konu ile ilgili yorum bile yapacak halde değiliz ama bizim zaten hedefimizi biliyorsunuz. Biz üç tane takımı daha eleyip final oynamak istiyoruz nasip ondan sonrası, özeti böyle.

RUSLAR BİZİ İYİ AĞIRLADI

Biraz tabi uzun bir seyahatten geldik ama bizi çok iyi karşıladılar. Rus heyetine orada teşekkür etmiştik bu vesile ile yine teşekkür edelim, hakikaten bizi çok iyi ağırladılar, çok iyi getirdiler, geçirdiler. Tabiî ki bütün bu maçlara da taraftarlarımız canı gönülden gelip destekleyecekler ve istediklerimizi yapacaklar ben inanıyorum buna.

BEŞİKTAŞ'I YENECEĞİZ

Beşiktaş maçında taraftarınıza bir mesajınız var mı? Sorusuna ise Uslu, 'Gelsinler takımlarını 90 dakika desteklesinler, ki desteklerler. Bizim için önemli bir maç, yeneceğimize inanıyoruz.' dedi.