Ligin ilk haftasında Mersin İdman Yurdu’nu 5-2 yenerek iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş’ta, teknik direktör Şenol Güneş oyuncularını hem övdü, hem hatalar konusunda uyarılarda bulundu.



Hücum anlamında çok iyi işler çıkardıklarını söyleyen deneyimli hoca “Daha henüz takım olamadık. Savunma ile hücum arasında kopukluklar var. Bunları aşmamız lazım. Rakipten iki gol yedik. Tabii ki hatalar olacak. Üstelik rakip takımın forvetleri, Türkiye’de kaleye diklemesine giden en iyi forvetler... Savunmanın arkalarına sarkabilmeleri normal ama böylesine hızlı oyunculara karşı daha dikkatli olmalıyız. Bunu da savunma ile hücumu birbirine daha yakın tutarak giderebiliriz. Sezona iyi başladık, fakat eksikliklerimizi gidermemiz için daha çok çalışmamız gerek. Önce takım olmalıyız” diye konuştuğu bildirildi.
Bu arada siyah-beyazlılar, Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarını dün yaptığı tek antrenmanla devam ettirdi. Teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki çalışmaya ağrıları bulunan Tosiç, tedbir amaçlı çıkarılmadı.