Fenerbahçe ile Rogon Menajerlik Şirketi arasındaki ilişki bazı soruları da akla getirir oldu. Simon Falette transferi, Fenerbahçe'li taraftarlar tarafından tepki çekip Damien Comolli, eleştiri oklarının hedefi haline geldi.

Fransız futbol adamı, Twitter adresi açıp günah çıkarırken bu transferde kendisinin payı olmadığını bu kararın bizzat Başkan Ali Koç'a ait olduğunu açıkladı. Comolli'den bir gün sonra basının karşısına çıkan sarı-lacivertlilerin 1 numarası, Falette transferinde kararın yönetim kuruluyla birlikte kendisinin yaptığını söyledi.

SIMON FALETTE BAŞKANIN KARARIYDI

Sadık Çiftpınar'ın sakatlığının ardından stoper transferine ilk sıraya yazılan Fenerbahçe'de bu sezon sadece 1 maçta forma giyen Simon Falette'nin transferi; Comolli döneminde kadroya katılan isimleri gündeme getirdi.

Diego Reyes, Micheal Frey, Adil Rami, Miha Zajc transferleri ve Marco Fabian girişimi; Fransız sportif direktörün bazı menajerlerle ticari ilişkisi olduğu, sadece onların oyuncularıyla ilgilendiği kamoyunca konuşulur oldu.

GUSTAVO TRANSFERİNDE MEMNUN KALINDI

Ancak Ali Koç'un Falette'de kararın kendisinin verdiğini bunda; Rogon Menajerlik Şirketi ile kurulan iyi ilişkilerinin de payı büyük olduğunu söyledi. Başkan, Marsilya'dan Luiz Gustavo'yu alırken çok memnun kaldıkları Rogon ile ilişkilerinin devam edeceğine dair sinyaller verdi.

Fenerbahçe; Nabil Dirar, Ozan Tufan ile nikah tazeleyip Tolga Ciğerci ile de 2+1 yıllık sözleşme üzerinde anlaşma zemini ararken Hasan Ali Kaldırım'ın durumunun ne olacağı henüz belli değil.

HAK ŞİRKETİNİ DEĞİŞTİRDİ, SÖZLEŞME ASKIYA ALINDI

Milli sok bek de eski Rogon'lu... 30 yaşındaki oyuncu, bu şirketin danışmanlığıyla olan birlikteliğine son verip menajerliğini ailesi tarafından sürdürülmesine karar vermişti. Bu da kulislerde Rogon'u bıraktı yeni sözleşmeyi tehlikeye attığı şeklinde yorumlandı.

Bir de bunun üzerine bu şirktein oyuncularından birisi olan Mehmet Ekici'ye yeniden lisans çıkarılıp Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor ile oynanan son 16 turu karşılaşmasının 22 kişilik kadrosunda yer bulmusı; iddiaları güçlendirdi.

MEHMET EKİCİ'YE LİSANS ÇIKARILDI

Eski Rogon'lu Hasan Ali Kaldırım ile yapılan görüşmeler, askıya alınırken başka Rogon'lu Mehmet Ekici'ye lisans çıkarılması 'iyi ilişkilerin' ne seviyede olduğuna dair soruları akla getirdi... Ekici, gönderilecekler listesinin ilk sırasındaydı, şimdi lisansı çıktı; görev verilmesi durumunda formasına kavuşabilecek.

Sol bek arayışını sürdüren Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım'ın akıbetinin ne olacağı bilinmiyor... Bu arada; Ekici'nin ismi; Sadık'ın yerine yazıldı. Falette transferinin ardından listeden bazı isimlerin azalacağı anlamına geliyor. Bakalım süreç neleri getirecek?

Kaynak:Asistanaliz