Dün akşam Süper Lig'de Alanyaspor'u da deviren Koeman, ülkesi Hollanda'da gündem olmaya devam ediyor..

Vatandaşı Phillip Cocu'nun kovulmasının ardından Fenerbahçe soyunma odasını devralan Koeman, sergilediği başarılı grafik ile Hollanda basınının da dikkatini çekmiş konumda..

Erwin Koeman yönetimindeki Fenerbahçe'yi yakın markaja alan Hollanda basınında, tecrübeli çalıştırıcı için şu ifadelere yer verildi;.

NU Sports: Alanyaspor'u 2-0 yenerek ligde ilk galibiyetini alan Koeman, Fenerbahçe'ye ise 6 maç sonra 3 puan kazandırdı..

Voetbal Primeur: Yenilgisiz Koeman! Geçici olarak Fenerbahçe'nin başında olan Koeman yola iyi devam ediyor..

FC Update: Koeman, Fenerbahçe'de mutlu gibi görünüyor. Galatasaray derbisinden beraberlik, Anderlecht'ten galibiyet alan Koeman'lı Fenerbahçe, Alanyaspor maçından da galip çıktı..

Gelen güzel sonuçlar Koeman'ın görev süresini uzatabilir. Fenerbahçe'nin Sampaoli ve Abdullah Avcı'yı resmi olarak yalanlaması Koeman'ın geleceği için yeşil ışık anlamına gelebilir..

Football Orenje: Erwin Koeman, Fenerbahçe'de ipleri eline aldıktan sonra Türk devinin çehresini değiştirdi. Fenerbahçe, 6 hafta sonra kazandı..

De Telegraaf: Koeman, adeta bir sihir gösterisi sergiliyor. Koeman'ın şapkadan çıkarttığı tavşanı Valbuena, performansı ile Fenerbahçe'yi sürüklüyor..

Sportnieuws: Kıtalararası derbisi sonrası ilk Süper Lig maçına çıkan Koeman, Fenerbahçe'yi 6 hafta sonra 3 puan ile buluşturdu..