Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin 26 yaşındaki golcü futbolcusu Vedat Muriqi, İngiliz devinin yakın takibinde.

Tecrübeli golcü daha önce yaptığı açıklamada, Portekizli menajerin Chelsea yıllarında Didier Drogba'nın kariyerinde önemli bir etkisi olduğunu dile getirmişti. Sarı Lacivertli takımın golcüsü kendisini için en doğru ismin teknik direktör Jose Mourinho olduğuna inanıyor.

Geçtiğimiz sezon başında Rizespor’dan transfer edilen ve gösterdiği performansla takımın en önemli oyuncularından biri haline gelen Kosovalı forvet Muriqi için İngiliz devi Tottenham gözünü karattı.

Ajansspor'da yer alan habere göre; Bu sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda çıktığı 28 maçta 15 gol, 6 asistlik performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Vedat için Avrupa kulüplerinin sıraya girdiği iddia ediliyordu.

Todtenichajes'de çıkan habere göre; İngiliz devi Tottenham, Vedat Muriqi'i aday listesine ekledi.

Harry Kane'nin yedeği olarak Vedat'ı transfer etmek isteyen Kuzey Londra temsilcisi, Avrupa transfer piyasasındaki uygun fiyatı nedeniyle Kosovalı forvet için görüşmelere başlamayı düşündüğü ifade ediliyor.

Geçtiğimiz ay Sport Witness'da yer alan haberlerde adı son zamanlarda Premier Lig ekibi ile anılan 26 yaşındaki Fenerbahçeli oyuncu, Portekizli menajer ile çalışmak istediğini açıklamıştı.

Kaynak: Mynet Spor