İngiltere'de gündem Mesut Özil! Arsenal taraftarları...
Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Mesut Özil, bu sezon skora verdiği katkıyla öne çıkarken, bu durum Arsenal taraftarlarının da dikkatini çekti. İngiliz basınının derlediği haberde, Arsenal'li futbolseverlein Mesut Özil tepkilerine yer verilirken, Türk asıllı Alman futbolcu hakkında övgü dolu ifadeler kullanıldı. 

Fenerbahçe'ye 2021 yılının ocak ayında transfer olan Mesut Özil, geçtiğimiz sezon istediği performansı sergileyemezken, bu sezona ise müthiş başladı. Türk asıllı Alman yıldız, bu sezon 17 resmi maçta 6 gol, 2 asistlik performansıyla eski günlerini hatırlattı.

Mesut Özil'in bu performansı, İngiliz basınında da geniş yankı uyandırdı. hitc.com'da yer alan haberde, 33 yaşındaki futbolcuyla ilgili kapsamlı bir rapor hazırlanırken, Arsenal taraftarlarının da görüşlerine yer verildi.

Haberde; geçen sezonu sadece 1 asistle kapatan Mesut'un, bu sezon takıma tam anlamıyla alıştığı ve 17 maçta 6 gol atıp, 2 asist yaptığına dikkat çekildi. Fenerbahçe'nin ligde en çok gol atan oyuncusunun Mesut Özil olduğu vurgulanırken, Türk asıllı Alman yıldızın eski günlerine dönme sinyalleri verdiği ifade edildi.

Arsenal taraftarları da Mesut'un adeta yeniden doğmasına tepkisiz kalmadı. Mesut'un bu sezonki performansından oldukça etkilenen İngiliz futbolseverler, sosyal medyadan övgü dolu mesajlar paylaştılar.

İşte o paylaşımlar:

"Aynı zamanda onların en çok gol atan oyuncusu. Medya buna asla yer vermeyecek...Özil dünya çapında bir futbol efsanesi..."

"O bunu hak ediyor, onun adına mutluyum"

"Cream' her zaman zirveye çıkar."

"Harika oyuncu."

Kaynak: Fotomaç