Teknik direktör Yılmaz Vural, "İnşallah bir gün Fenerbahçe teknik direktörlüğü için imza atarım" dedi.

Vural, MHP Niğde Milletvekili Vedat Bayram'ın davetlisi olarak geldiği Niğde'ye geldi. Bazı taraftarlar için Niğde Belediyespor, Fenerbahçe, Galatasaray formalarını imzalayan Vural, Fenerbahçe formasına imza atarken, gülümseyerek "İnşallah bir gün Fenerbahçe teknik direktörlüğü için imza atarım" ifadesini kullandı.

Hem üniversite gençleriyle tanışmak hem de Niğde'nin futboldaki durumunu gözlemlemek istediğini dile getiren Vural, gittiği her ilde spor tesislerini görmeye çalıştığını anlattı.

Niğde'de "sporcu fabrikası" kuracaklarını kaydeden Bayram da "Çok kıymetli futbol adamı Yılmaz hocayı şehre davet ettik. Niğde'de daha önce birinci dönem seçim çalışmalarında Niğde halkına ve taraftar gruplarına da söz vermiştik. Futbolcu fabrikası, sporcu fabrikası neden yok bunları sizinle paylaşmıştım ve MHP parti programına zaten bunu koymuştu. Amacımız siyaset yapmaktan çok Türk gençlerine herkes kendi branşında ne katabilir, sanayici, futbol adamı ya da asker, mühendis ne katabilir konusunda taahhütte bulunmaktı" diye konuştu.