Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'den yapılan açıklamaya göre Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve milli takım kamplarında bulunan oyuncuların yer almadığı antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.

Bir süre pas çalışması yapan Sarı Lacivertli futbolcular, dar alanda oynanan çift kale maç sonrası taktik çalışmalarla günü noktaladı.

Arjantinli futbolcu Jose Sosa, kademeli olarak takımla çalışmaları sürdürürken, İrfan Can Kahveci ise özel programı dahilinde hazırlıklarına devam etti.

İrfan Can kahveci, ligin ilk maçı olan Adana Demirspor karşısında 90 dakika forma giymiş, Mesut Özi'in attığı golün de asistini yapmıştı. Uyluk sakatlığı yeniden nükseden Sarı Lacivertli oyuncu İrfan Can Kahveci, Antalyaspor ve Altay maçlarında forma giyememiş,

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Helsinki maçının 55. dakikasında uyluk sakatlığı geçiren deneyimli futbolcu, ligde son 5 maçı, Avrupa liginde de 2 maçı kaçırmıştı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci çok özlediği formasına kavuşma süresini kısaltmak için teknik direktör Vitor Pereira'nın verdiği 3 günlük izinde bile tesislere gelerek tek başına çalışıyor.

İrfan'ın Trabzonspor maçına yetişeme ihtimalinin zor görünse de bu isteği ve hırsıyla Alanyaspor veya 11. hafta oynanacak Konyaspor deplasmanında formasına kavuşması bekleniyor.

Kaynak: NTV Spor