Fenerbahçe, Kadıköy'de 1-1 biten maçta Benfica'ya elenirken Sabah Gazetesi yazarlarından Levent Tüzemen, Slimani'nin sahada olması durumunda Portekiz temsilcisinin elenebileceğini iddia etti.


Tüzemen açıklamasında, "Soldado değil de keşke Barış'ı 11'de oynatsaydı. Çünkü Barış'ın koşu performansı rakibin hızlı oyununa fren olurdu. Alper mücadelede yalnız kaldı. Barış ile Alper birlikte oynasaydı Benfica savunması zor anlar yaşardı. Slimani'nin transferi daha erken yapılsaydı Fenerbahçe gol yollarında sıkıntı yaşamaz ve Benfica'ya elenmezdi. Fenerbahçe'nin sorunu kaleye gitmek değil final vuruşunu yapamamak." dedi.SLİMANİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Mücadeleyi tribünden takip eden sarı-lacivertli ekibin yeni transferi İslam Slimani'ye taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Bu durum karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Slimani, taraftarların fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmedi. Fenerbahçe Basketbol Takımı'nın kaptanı Melih Mahmutoğlu da Benfica karşılaşmasında takımını yalnız bırakmadı.

VALBUENA&GİULİANO HEDEF TAHTASINDA!

Fenerbahçe adına ilk 11'de sahaya çıkan Valbuena performansıyla sarı-lacivertli taraftarların tepkisine neden oldu. Sosyal medyada, teknik direktör Cocu'yu hedef alan taraftarlar, ikinci devre başında Fransız oyuncunun yerine Barış Alıcı'nın sahaya sürülmemesi üzerine eleştiri dozunu arttırdı. Hollandalı teknik adam, 65. dakikada Valbuena ve Mehmet Topal'ı kenara alarak Soldado ile Barış'ı sahaya sürdü. 

Taraftarlar hayal kırıklığı yaratan Giuliano'yu da protesto etti.




















Kaynak Sabah