Başarılı sol bek oyuncusu İsmail Köybaşı, Fenerbahçe'nin Kulüp Dergisine konuştu.

- Aidiyet ve özdeşleşme gibi duygular hissettim! -

Fenerbahçe formasıyla ilk 11'de çıktığı maçı unutmadığını belirten İsmail, "Kasımpaşa maçı seyircimizin önünde ilk 11'de çıkarak oynadığım ilk maç oldu. Bu, hasretini ve havasını beklediğim bir şeydi. Skor iyi değildi ama aidiyet ve özdeşleşme gibi çok önemli duygular hissettim, o maçta. Kendi adıma iyi performans ortaya koyduğumu düşünüyorum." dedi.

- Taraftarlarımızla bütünleştiğimizde her zaman kazanabiliriz! -

Taraftarların öneminde bahseden başarılı oyuncu, "Bu sezon taraftarlarımızın stada az gelmesinde bizim de payımız var. Yensek de yenilsek de alkışlanan bir takım olmalıyız. Biz bu mücadeleyi yüreğimizle ortaya koyarsak her taraftar bundan keyif alacak. Yetenekleriniz herkes kadar iyi olmayabilir ama karakteriniz herkes kadar iyi veya daha iyi olabilir. En azından o mücadeleyi ve karakteri her şartta görmek ister, taraftar. Taraftarlarımızla bütünleştiğimizde her zaman kazanabiliriz. Başarıdan ve tarih yazmaktan bahsediyorsak kötü mücadele etmemeliyiz. Burada her çalışanın emeği var. Bu birlikteliği; başkan, yönetim, hoca, çalışan, taraftar, hep birlikte doğru şekilde sağlamak gerekiyor ve bunların öncüsü futbolculardır. Bunu en kısa sürede halletmeliyiz." şeklinde konuştu.

- Rekabet başarıyı getirir! -

Hasan Ali Kaldırım ile aralarındaki rekabeti de değerlendiren İsmail Köybaşı, "Rekabet her zaman güzeldir ve çok önemlidir. Bir oyuncu eğer kendini rekabet içinde görmüyorsa gelişim sağlayamaz, bu durum çok önemli. Bunun doğru anlaşılması gerekiyor. Haklı rekabet başarıyı getirir." ifadelerini kullandı.