EURO 2016'da gollerine devam eden Luis Nani için transfer piyasası hareketlenmeye başladı. Sözleşmesinde yazan "8.5 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesi 1 Temmuz'da sona erecek olan Portekizli yıldız için İspanyol basınında büyük bir hareketlilik göze çarpıyor.

GOLLERİNİ SIRALIYOR


İspanyol basını, Valencia'nın büyük oranda transfere yaklaştığını yazarken Valencia şehrinin yerel gazateleri anlaşmanın tamamlandığını ve Nani'nin İmza atacağını haberlerinde belirttiler. Ancak Fenerbahçe kulübünde farklı gelişmeler yaşandığı da gelen haberler arasında. Nani EURO 2016'da gollerini attıkça bu fiyatına da esir ediyor. Fener yönetimi de Nani'yi en yüksek fiyattan satmak istiyor.

FENER FİYAT ARTTIRACAK


Bu bakımdan Fenerbahçe yönetiminin tercihi Nani'yi Çin ya da Körfez ülkelerinden birine satmak. Fakat Nani bunlara çok sıcak bakmadığı için Sarı-Lacivertli yönetim Portekizli golcüyü ikna etmeye çaba sarfetmesi gerekiyor. Nani'ne geçtiğimiz sezonun devre arasında Çin'den 22 milyon Euro'luk bir teklif gelmiş ancak Fener yönetimi şampiyonluk mücadelesi nedeniyle bu teklifi geri çevirmişti.