Fenerbahçe, stoper transferinde mutlu sona ulaştı... Sarı-lacivertliler, geçtiğimiz gün İstanbul'a getirdiği Fransız savunmacı Adil Rami ile anlaşma sağladı. Sağlık kontrollerinde herhangi bir soruna rastlanmayan 33 yaşıdanki oyuncu, kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Fenerbahçe, transferi resmi siteden şu şekilde duyurdu:

"Kulübümüz, Fransız savunma oyuncusu Adil Rami ile anlaşma sağladı. Deneyimli stoper ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandı. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde Sportif Direktörümüz Damien Comolli de hazır bulundu. Adil Rami’ye Fenerbahçe’ye ‘hoş geldin’ diyor, sarı lacivertli forma altında başarılar diliyoruz."

"RAMI, MENTAL OLARAK FUTBOL OYNAMAK İSTİYOR"

Damien Comolli ise transfer hakkında "Adil Rami mental olarak halen futbol oynamak istiyor. Katkı sağlayabileceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

33 yaşındaki oyuncu da transferden duyduğu mutluluğu Instagram'dan "Açım, hazırım, mutluyum. Yaşa Fenerbahçe!" şeklinde yaptığı paylaşımla duyurdu.

Sözleşmenin detaylarını Fransızlar duyurdu... France Football'da yer alan habere göre; Rami, Fenerbahçe'den yıllık 2 milyon Euro kazanacak. Fransız oyuncunun bonuslarla birlikte kazanacağı tutar ise 5 milyon Euro...