Bir tanesi Aziz Yıldırım’ın “abisi” dediği Burhan Karaçam ve diğeri ise “yönetim kurulumda 4 kadın istiyorum” diyen Ali Koç’un işaret ettiği Simla Beyazıt Türker. Yapı Kredi eski CEO’su Karaçam’ın Ali Koç yönetiminde asbaşkan olarak görev alacağı Mutlu Akü’nün eski sahibi Türker’in de yönetim kurulu asil listesinde bulunacağı bildirildi.

ALİ KOÇ’LA WENGER OLMAYACAK! PROFESYONELLER KULÜBÜN

Aziz Yıldırım gibi Ali Koç da başkan olması durumunda Aykut Kocaman’la çalışmayacak… Aziz Yıldırım’ın adayı Jorge Jesus olarak öne çıkarken, Ali Koç’un adayı ise Luis Enrique olarak görülüyor.

Koç’un amacı ise hocaya göre sistem değil. Sisteme göre hoca. Bu yüzden ilk etapta alt yapının başına La Masia’yı 21 yıl yönetmiş Ramon Alexanco’yu akademinin başına getirece olan Koç, A takımının başına da Enrique’yi bu akademiyi bilip tanıdığı için getirmek istiyor.

Teknik direktörün sadece takımı yöneteceği sistemde Ali Koç’un diğer profesyonelleri; CEO, sportif direktör ve scout şefi ise yönetime bağlı olacak. Teknik direktöre bağlı çalışmayacak. Koç’un sisteminde bir Arsene Wenger veya Alex Ferguson sistemi olmayacak.

OY ATMAYA GİDECEKLERE SON İKİ UYARI

Hafta sonunda yapılacak tarihi seçim öncesinde kongre üyelerine uyarılar gelmeye devam ediyor… bunlardan birisi kongre üyelik kartı olmayanların kulübe başvurarak kartlarını çıkarmaları. Aksi halde oy kullanamayacakları. Diğer ise “borcunuz yoktur” görüntüsünün de Fenerbahçe’nin sicil web sayfasından çıkarılması. İki belge ile oy atmaya gidilmesi.




Kaynak:Fotospor