Alanyaspor'da attığı gollerle adından sıkça söz ettiren Papiss Cisse, geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe'ye imza atmıştı. Senegalli golcü performansıyla beklentinin altında kalırken, rotasyonda istenen katkıyı da veremedi.

31 Mayıs'ta Sarı Lacivertli takım ile sözleşmesi sona erecek deneyimli golcüye TFF 1. Lig'den sürpriz bir talip çıktığı iddia edildi.

Yeni Asır'da yer alan habere göre; Manisa FK, transferde bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

2. Lig Beyaz Grup'ta namağlup şampiyon olarak tarihinde ilk kez TFF 1. Lig'e yükselmeyi başaran Siyah Beyazlı takım, Fenerbahçe'nin gelecek planları arasında yer almayan 36 yaşındaki Senegalli golcü Cisse'yi gündemine aldı.

İddialı bir kadro kurmak isteyen Manisa FK'da yönetimin Papiss Cisse ve menajeriyle temasa geçtiği de çıkan haberler arasında.

Öte yandan Süper Lig'den de birçok teklif alan yıldız oyuncuyu kadroya katarak 2021-2022 sezonunda 1. Lig'de yoluna Spor Toto Süper Lig hedefiyle başlamayı arzulayan Manisa temsilcisi, görüşmelerde önemli mesafe kat ettiği belirtiliyor.

Geçtiğimiz sezon Aytemiz Alanyaspor formasıyla lig ve kupada attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken ve sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan Cisse, bu sezon ligde 25 maçta Sarı Lacivertli formayı giydi. Senegalli futbolcu bu maçlarda 5 gol 1 asistlik performans sergiledi.

Papiss Cisse, Newcastle United, Metz, Freiburg, Alanyaspor, Shandong Taishan, Chatearoux ve Fenerbahçe'de oynadı. 36 yaşındaki golcü oyuncu, kariyerinde 441 maçta 188 gol  26 asistlik peroformansa imza atmıştı.

Kaynak: Fotomaç