Fransız sportif direktör kulübe özel bir izleme komitesi kuracak, Samandıra'da yönetim ve takım arasındaki ilişkilerde köprü olacak, alt yapıda yeni isimlerle atılım yapacak.

Fenerbahçe'de transfer döneminde yoğun mesai yapan ve transferlerde büyük pay sahibi olan Sportif Direktör Damien Comolli, şimdi de sarı lacivertlileri yeniden yapılandırma için kolları sıvadı. Comolli, sarı lacivertli takımda oluşabilecek sorunları önleme adına da önemli adımlar atmaya başladı. Fransız sportif direktörün kulüpte yoğun geçen transfer dönemi sonrası yapacaklarıysa şöyle:.

SCOUTING EKİBİ KURACAK

Comolli'nin halihazırda çalıştığı bağımsız bir scouting (Oyuncu izleme) ekibi var. Bununla beraber Fenerbahçe Kulübü bünyesinde bir ekip kurmak için çalışmalar yapılacak ve bu ekip kulübün ekibi olacak. Burada tüm işe alma ve ekip belirleme işini Comolli yapacak..

ALTYAPIYI ORGANİZE EDECEK

Başkan Ali Koç ve Comolli'nin önümüzdeki süreçte en çok üzerinde duracakları konu altyapı olacak. David Badia'yı göreve getirensarı-lacivertliler altyapıda yeniden yapılanmaya gidiyor. Birçok antrenörle yollar ayrılırken Comolli'nin belirleyeceği isimler görevde olacak..

ARADA KÖPRÜ OLACAK

Comolli'nin bir diğer görevi ise Samandıra'da yönetim ile takım arasında bir köprü oluşturmak... Tesislerin tek hakimi olan Comolli, buraya kendisinden izinsiz kimsenin girmesine izin vermiyor. Samandıra'da her şey Fransız sportif direktörünün kontrolünde..

GELECEK YILIN PLANLIYOR

Fenerbahçe'de Comolli bir yandan bunları yaparken gelecek yılın planlamasıyla ilgileniyor. Sözleşmesi bitecek oyuncular, transfer edilebilecek potansiyel oyuncular ile ilgili görüşmeler şimdiden başlamış durumda.




Kaynak:Hürriyet