Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de teknik direktörlük koltuğu için en önemli aday 48 yaşındaki Hırvat çalıştırıcı Nenad Bjelica.

Deneyimli teknik adam ile görüşmelerine devam eden Sarı Lacivertli takım, geçtiğimiz günlerde Hırvat hocaya 1 artı 3 yıllık sözleşme önermişti.

Hem kulübün planları hem de bütçe ile ilgili görüşmeler devam ederken; Fenerbahçe yönetiminin Bjelica'dan gelecek bir olumsuz yanıta karşın alternatifini  Spor Toto Süper Lig'den belirlediği iddia edildi.

45 yaşındaki genç teknik direkör Erol Bulut'u listesine alan Fenerbahçe, takımı Alanyaspor'un ligde ve kupada potansiyel bir rakip olması sebebiyle hassas davranmaya dikkat ettiği belirtildi.

Geçtiğimiz dönemlerde Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun, Erol Bulut'un olası Fenerbahçe transferine yeşil ışık yakmasına rağmen, Sarı Lacivertli kulüp bu konuda etik davranışın dışına çıkmayı düşünmüyor.

Henüz Bulut'a resmi teklif yapmayan Fenerbahçe, 48 yaşındaki Bjelica ile birlikte 45 yaşındaki teknik adamı listesinin ilk iki sırasında tuttu iddia ediliyor.

Kaynak: TRT Spor