Hollandalı çalıştırıcı hücum hattını, Aatıf, Ayew ve Slimani'den oluşturacak. Slimani pivot santrfor olarak en uçta yer alacak. Ayew ve Aatıf maç içinde zaman zaman yer değiştirecek.

Slimani pozisyon gereği kanatlara geldiğinde de orta sahadan Benzia, Jailson gibi isimler ceza alanına girerek Cezayirli forvetin boşalttığı alanlardan gol arayacak.

Hırvatistan deplasmanında tanınmaz halde olan takımı toparlamaya çalışan teknik direktör Phillip Cocu, öğrencileriyle hem toplu hem de birebir toplantılar gerçekleştiriyor.

Hollandalı çalıştırıcı "Dinamo Zagreb maçı bizim gibi büyük takımların başına senede bir kez gelir. O gün çok kötüydük. Başkanımızı, yönetimimizi ve bu kulübe aşık taraftarları çok üzdük. Ancak bu kötü günü aşmak bizim elimizde. Şimdi hep birlikte Beşiktaş maçını düşünmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Cocu, Beşiktaş derbisinin zor geçeceğini kabul ederken büyük bir fırsat olduğunu da öğrencilerine aktardı.

47 yaşındaki Hollandalı teknik adam, "Bize inananlara bir zafer borçluyuz. İşte size fırsat. Çıkın sahaya, gücünüzü gösterin. Bu camianın genlerinde zaten büyük maçları kazanmak var. Beşiktaş'ı yenersek önümüze daha rahat bakarız" diye konuştu.

Fenerbahçeli oyuncular da Cocu'nun sözleri üzerine Beşiktaş maçında galibiyet sözü verdi. Yerliler ile Volkan Demirel ve Mehmet Topal konuştu. Yabancı futbolcuların lideri olarak da Martin Skrtel söz alıp motivasyon konuşması gerçekleştirdi.




Kaynak:Fotomaç