Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut, öğrencileri ile yaptığı toplantıda önceliğin her zaman olduğu gibi 3 puan olduğunu vurgularken, bol gol ve güzel futbolla taraftarın beklentilerine de yanıt vermelerini istediği belirtildi.

Öte yandan Beşiktaş'ın haftayı 'bay' geçecek olması nedeniyle liderlik planları yapılıyor. 

Galatasaray'ın zorlu Alanyaspor deplasmanında puan kaybetmesi durumunda iki rakibiyle arasında sadece averaj farkı olan Sarı Lacivertli takımın Göztepe'yi yenmesi zirvenin yeni sahibi olması için yeterli olacak.

Hedef, pazar günü Kadıköy'de bunu gerçekleştirip, Trabzonspor deplasmanına liderlik koltuğuna oturmanın morali ile gitmek.

Fenerbahçe, 25. haftası geride kalan ligin en şutör takımları arasında yer aldı.

Maç başına 11.2 şut çeken Fenerbahçe, bunların 5.4'ünde isabet yakaladı. Pas yüzdesinde de yüzde 82'lik isabet oranı sağlandı. İkili mücadele kazanma oranı maç başına yüzde 50.3 olan Sarı Lacivertli takım, maç başına 6.2 korner kullandı.

Ayrıca sakatlıkları devam eden Luiz Gustavo, Filip Novak ve İrfan Can Kahveci dün de takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı. Gustavo, Göztepe maçında da yok. İrfan Can'ın da riske edilmeyip Trabzon derbisine saklanması bekleniyor.

Novak'ın durumu ise yarın kesinlik kazanacak..

Kaynak: Fotomaç