Dünya Sağlık Örgütü tarafından küresel salgın ilan edilen koronavirüsü nedeniyle liglere verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor.

Sarı Lacivertli takımın bu sezonki transfer politikası bir hayli farklı olacak. Spekülatif ve pahalı transfer dönemini kapatan Fenerbahçe bonservisi elinde olan ya da kiralanma imkanı olan kaliteli yerli oyuncuların peşine düşmüş durumda.

Takvim'de yer alan habere göre; Transfer listesinin başında ise İtalya Serie A ekiplerinden Roma forması giyen 23 yaşındaki Türk stoperi Mert Çetin olduğu iddia ediliyor.

Mert Çetin'i Galatasaray ile birlikte 3 İtalyan kulübü istese de Fenerbahçe bir hayli yol almış durumda olduğu öne sürüldü. Listede yer alan diğer isimler ise Gökhan Gönül, Caner Erkin, Mert Hakan Yandaş, Emre Kılınç ve Berat Özdemir…

Orta sahada forma giyen Berat Özdemir'in Gençlerbirliği ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Eğer başkent temsilcisi ile anlaşma sağlanırsa Berat da çubuklu formayı giyecek. Aksi taktirde 21 yaşındaki merkez orta saha için önümüzdeki yıl bekleneceği iddia ediliyor.

Caner için ilk başlarda olumsuz mesajlar gelse de zaman geçtikçe milli yıldızı isteyenlerin sayısı arttı.

İlk başlarda ismine karşı çıkan Fenerbahçeli taraftarlar zaman ilerledikçe Caner'i 6 yıl giydiği çubuklu formaya daha fazla yakıştırmaya başladı. Caner'i Sarı Lacivertli takımda görmek isteyen taraftarların artık çoğunlukta olduğu ifade ediliyor.

Kaynak: Super Haber