Önümüzdeki sezon için güçlü bir takım kurmak için çalışmalarını sürdüren Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de ilk hedef yerli futbolcular.

Sarı Lacivertli başkan Ali Koç’un söz ettiği yerli oyuncu operasyonunu sportif direktörlük koltuğuna oturması beklenen Emre Belözoğlu yönetiyor.

İşte bölge bölge Fenerbahçe’nin peşinde olduğu isimler...

Sporx'te yer alan habere göre; Yeni sezona genç, dinamik ve maliyeti düşük bir kadroyla girmek isteyen Fenerbahçe, orta sahayı Alman ekolünden gelen isimlerle güçlendirmeyi hedefliyor. Sarı Lacivertli kulüp Alman alt yapısında yetişen milli futbolcumuz Yunus Mallı'yı gündemine aldığı iddia edildi. 2017'de 12.5 milyon euro'ya gittiği Bundesliga ekibi Wolfsburg'da beklenen performansı gösteremeyen ve devre arasında Union Berlin'e kiralanan 28 yaşındaki 10 numara için bonservisi elinde bulunduran Wolfsburg ile temas kuruldu. Oyuncunun maaş yükünden kurtulmak isteyen Alman kulübünün, Fenerbahçe'nin kiralama teklifine sıcak baktığı ifade ediliyor. Sarı Lacivertli kulüpte henüz kariyerinin ortasında olan yetenekli futbolcuyu, bonservis bedeli ödemeden renklerine bağlamanın planlarını yapıyor.

Serie A ekiplerinden Roma'dan forma giyen 23 yaşındaki milli futbolcu Mert Çetin, Emre Belözoğlu’nun takımda görmeyi istediği isimlerin başında geldiği ifade ediliyor.. Sportif direktörlüğe hazırlanan Emre, 23 yaşındaki stoperle ve İtalyan kulübü ile bizzat görüşme gerçekleştirecek.

Sol bekte ise Beşiktaş ile sözleşmesi sona erecek olan Caner Erkin’in Sarı Lacivertli takıma dönmesi için girişimler başladı.

JOKER ADAY

Bu bölge için bir diğer aday ise, birçok farklı pozisyonda oynayan Göztepe'nin 26 yaşındaki oyuncusu Alpaslan Öztürk.

EMRE İSTİYOR

Emre’nin Çubuklu formayla görmeyi en çok hayal ettiği oyuncunun İrfan Can Kahveci olduğu konuşuluyor. Deneyimli futbolcu, İrfan’ın yeteneklerini ve gelişimini Başakşehir’de oynadığı dönemde yakından gözlemledi. Emre Belözoğlu, İrfan’ı mutlaka Fenerbahçe’ye kazandırmak istiyor.

Emre Belözoğlu'nun Medipol Başakşehir’den bir diğer takım arkadaşı Mahmut Tekdemir'in de liste de yer aldığı öne sürülüyor.

Fenerbahçe ayrıca Gençlerbirliği’nin 21 yaşındaki yeteneği Berat Özdemir’in de peşinde.

TRANSFER ÇALIMI

Adı Galatasaray ile anılan Sivasspor forması giyen Emre Kılınç, Fenerbahçe’nin de radarında. Sarı Lacivertli kulüp Vedat Muriqi'de olduğu gibi Emre’yi de Sarı Kırmızılı takımın elinden kapmaya çalıştığı iddia ediliyor. Her iki kanatta ve forvet arkasında oynayabilen Demir Grup Sivasspor’un 25 yaşındaki yıldızı sezon sonunda boşa çıkacak.

Fenerbahçe'nin hücumdaki bir diğer hedefi ise Almanya Bundesliga ekibi Schalke’nin Milli golcüsü Ahmed Kutucu. 20 yaşındaki forveti kiralamak için mesai harcanacak.

Kaynak: MYnet Spor