Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan Fenerbahçe'de Szalai, Mesut Özil ve Osayi- Samuel'in ardından santrfor takviyesi için de transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
Sarı Lacivertli kulübün listesinde bulunan forvetlerden birinin Moussa Marega olduğu iddia edildi.
Porto ile haziranda biten sözleşmesini uzatmayı düşünmeyen 29 yaşındaki futbolcunun gelecek tekliflere açık olduğuda iddialar arasında.
Portekiz'den ayrılmayı kafasına koyan Marega'ya Fenerbahçe'nin önümüzdeki günlerde teklif yapabileceği belirtiliyor.
Sarı Lacivertli yönetim, sözleşmesi haziran ayında sona erecek olan Mali'li forvetin menajeriyle temasa geçerek transferde ilk adımı attığı ve oyuncudan görüşme talebinde bulunulduğu ifade edilidi.
Fenerbahçe yönetimi ismi birçok kulüple anılan Marega'yı bitirebilmek için elini çabuk tutma kararı aldı.
Hedef, Osayi'de olduğu gibi sezon bitmeden Mali'li golcüye imzayı attırmak.
Öteyandan Marega, Liga NOS'ta bu sezon 14 maçta Porto forması giyerken 6 gol 2 asistlik performans sergiledi.
.
Kaynak: Fotomaç