Fenerbahçe'de sakatlardan gelen olumlu haberler, takımın kadro yapısını da yakından etkileyecek. Yaklaşık 1 aydır sakat olan Jeremain Lens ve Moussa Sow'un geri dönüşleri yüzleri güldürdü.

Son olarak 29 Eylül'de Feyenoord mücadelesinde forma giyen Jeremain Lens, Atiker Konyaspor deplasmanıyla beraber sahaya çıkmaya hazırlanıyor.

Ayrıca Moussa Sow'un da Robin Van Persie ile beraber hücum 3'lüsünü tamamlaması bekleniyor. Ancak buradaki en kritik nokta; Volkan Şen'in son durumu olacak. Sol dizinde sakatlığı bulunan Volkan maç kadrosunda yer alsa da oynama ihtimali maç saatinde belirlenecek. Volkan Şen'in olmaması halinde sarı-lacivertliler yeni bir hücum timi kurulacak.

Oyun sisteminde 3'lü forvete önem veren Advocaat, son dönemde yaşanan verimsizliği gidermek için de yeni bir düzen kuracak. Van Persie'nin en uçta olacağı forvet hattında kanatlarda da Sow ve Lens görev alacak.

Kaptanlar devrede

Fenerbahçe'de son dönemde alınan kötü sonuçlardan sonra takım kaptanları duruma el attı. Volkan Demirel ile Mehmet Topal arkadaşlarıyla bir motivasyon toplantısı gerçekleştirdi. İki tecrübeli futbolcu bugün oynayacakları Atiker Konyaspor maçıyla beraber artık beklentileri karşılamak zorunda olduklarını ifade ettiler.

Lens'ten 6 maçta 4 asist

Jeremain Lens, kiralık oynadığı Fenerbahçe'de bu sezon 6 resmi maçta süre alıp, 4 asist yaptı. Lens, toplamda 386 dakika oynadı.