FOTOMAÇ'ta yer alan haberde;

 28 Şubat 2022 tarihinde Fenerbahçe'de çok özel bir transfer gerçekleşti. 16 yaşındaki İsak Vural Fenerbahçe'ye transfer oldu.

Barcelona'nın ve Benfica'nın da çok istediği  genç futbolcu artık rotasını İstanbul'a doğru çevirdi. Bu sezonu amatör lisansıyla sezonu kapatacak olsa da özellikle önümüzdeki sezon A takım kadrosunda bulunacak ve karşılaşmalarda oynayabilecek. U19 takımıyla karşılaşmalarda görev yapması beklenen genç yıldızın ilk maçı için heyecanla bekleniyor.

Aslında bu transferin perde arkasına incelendiğinde çok ilginç ayrıntılar dikkat çekiyor. Ali Koç'un başkanlığa seçildiği 2018'den bu yana hatta 2017-2018 arası seçim sürecinde bildiği, tanıdığı ve her zaman istemiş olduğu bir isimdi İsak Vural.

Bundan ötürü de Ali Koç, fırsat oluşur oluşmaz da İsak Vural için gerekli oland hamlede bulundu yve hatta büyük bir fedakarlıkla bu transferin netleştirmek için büyük bir çabayı harcadı.

Babası ve kendisi de iyi bir Fenerbahçeli olan İsak Vural ise belki de hem kendi futbolkariyertinin hem de Fenerbahçe'nin tarih defterinin sayfalarını yazacağı sürece adım attı.

İsak Vural'ın Fenerbahçe'ye transferi milli takım konusunda da önemli bir ayrınıtıyı da hatırlattı. İsveç doğumlu olan ve İsveç pasaportu da olan İsak, profesyonel kariyerinin başlangıcını Türkiye'de yapması Türk Milli Takımı için avantajlı hale getirecek. İsveç Milli Takımı tarafından da yakından takip edilen 16 yaşındaki futbolcunun ay-yıldızlı formaya yakın olduğu ifade ediliyor.