Son zamanlarda formu ile ön planda olmasına rağmen Ozan Tufan bir anda yedek kulübesine çekildi.Fenerbahçe’de Bursaspor maçının hazırlıkları 1 günlük aranın ardından dün başladı.Düşen hava sıcaklığı nedeniyle futbolcular boyunlukları ve bereleriyle idmana çıktı.

Soğuk havaya rağmen oyuncuların keyfi yerindeydi. Fenerbahçeli yıldızlar antrenman boyunca birbirleriyle şakalaştı. Neşeli bir ortamda geçen idmanda rekabet ve hırs ise yine üst düzeydeydi.
Kıran kırana ikili mücadelelerle futbolcular, formayı ne kadar çok istediklerini gösterdi.Bursa maçı öncesi yapılan ilk antrenmanda Sarı-Lacivertliler taktik ve teknik ağırlıklı bir çalışmayla günü tamamladı.

İdmanda özel misafirler

Sarı-Lacivertliler’in dünkü antrenmanını polis okulu öğrencileri ziyaret etti.Öğrenciler,futbolculardan imza alıp, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Aykut Kocaman ise bir süre polis memuruyla sohbet etti. Ziyaretçiler daha sonra antrenmanı izledi.

Ozan’la özel görüşme

Aykut Kocaman,son 3 maçta kulübede oturttuğu Ozan Tufan ile dünkü idman öncesi bir araya geldi. Kocaman’ın öğrencisine,“Çalışma tempondan memnunum. İyi yoldasın. Böyle devam edersen, yeniden formayı kaparsın” dediği öğrenildi. Ozan Tufan da ilk 11’e dönmek için elinden geleni yapacağını söyledi.