JANSSEN BEKLEYİŞİ

Fenerbahçe’nin sezon başında transferin son günlerinde Premier Lig ekibi Tottenham’dan kiraladığı Vincent Janssen, Süper Lig’in ilk yarısında sergilediği performansla taraftarların kalbine taht kurmuştu.

    Güçlü fiziğini etkili kullanan ve özellikle Giuliano  ile çok iyi anlaşan Hollandalı’nın sakatlanması tüm hesapları bozmuştu. 

      Feyenoord’a giden Robin van Persie ve sakat Fernandao’nun yokluğunda Kanarya sahaya forvetsiz çıkarken, Jannsen’in sakatlık sürecinin beklenenden daha uzun sürmesi Sarı-Lacivertli yönetimi harekete geçirdi.

      İNGİLİZLER SICAK BAKMIYOR

      Takıma geri dönüş tarihi henüz belli olmayan Jannsen’in sözleşmesini iptal etmeyi planlayan Fenerbahçe Yönetimi, mukaveledeki tazminat maddesi nedeniyle Tottenham’dan kolaylık istedi. 

        Eğer İngiliz ekibi, oyuncunun kiralık sözleşmesinin feshedilmesini kabul ederse Fenerbahçe için transferin son günü oldukça hareketli geçecek.

          Sarı-Lacivertli kurmaylar, Jannsen’le yolların ayrılması durumunda bir orta saha oyuncusu almak için girişimlerde bulunacak. 

          Fakat İngilizler’in Kanarya’nın bu beklentisine çok sıcak bakmadığı ve oyuncunun bu sezonu Fenerbahçe’de tamamlamasını istiyor.