Sporundibi.com - Levent Ümit Erol - Özel Haber

Bugün birçok gazete ve internet medyasında Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun kadro dışı bıraktığı Portekizli orta saha oyuncusu Josue'ye Fenerbahçe'nin talip olduğu ileri sürülmüştü. Hatta fiyatlar biçilmiş, işin Vitor Pereira'nın onayına kaldığı bile yazılmıştı.

Ancak her zaman olduğu gibi bir transfer haberine daha son noktayı Sporundibi.com koyuyor. Sağlam kaynaklardan edindiğimiz bilgiye göre Fenerbahçe'nin Josue transferi söz konusu bile değil.

Yine edindiğimiz bilgilere göre Fenerbahçe'nin bir türlü dikiş tutturamayan ve sürekli kiralık olarak gönderilen Josue'yi bir an olsun bile düşünmediği ortaya çıktı. Portekizli futbolcunun Bursaspor'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken gideceği takımın Fenerbahçe olmadığını bir kez daha kesin bir dille söyleyebiliyoruz.

25 yaşında ve 1.74 metre boyundaki Josue, bu sezon Bursaspor'da 17 resmi maçta forma giydi. Portekizli oyuncu, Hamza Hamzaoğlu'ndan önce teknik direktörlük görevini üstlenen Ersel Uzgur tarafından Miroslav Stoch ile birlikte kadro dışı bırakılmış ancak Hamzaoğlu geldikten sonra affedilmişti.

Bursaspor'un geçtiğimiz sezon bonservisinin yüzde 25'ini aldığı Josue'nin tüm hakları Porto kulübünde bulunuyor.

Sporundibi.com - Levent Ümit Erol - Özel Haber