Ali Koç’un başkanlık görevine gelmesiyle birlikte camida oluşan müthiş atmosfer, Kadıköy’e de yansıdı. Satışa sunulan kombineleri sezon başlamadan bitiren taraftarlar, kritik Benfica mücadelesinde tribünleri doldurdu. Ligdeki Bursaspor maçında 40 bin olan seyirci sayısı, dünkü karşılaşmada 45 bine ulaştı. Özellikle maç öncesinde tribünlerde inanılmaz bir atmosfer vardı. Seremoni sırasında Okul Açık Tribünü’nde yapılan koreografi şovda taraftarlar ellerindeki kartonları kaldırarak “Believe (İnanın)” yazısını oluşturdu. Bu yazının altında ise “Our Light Will Shine On The Darkness (Işığımız karanlığın üzerinde parlayacak)” pankartı açıldı. Ayrıca Maraton Tribünü’nde de büyük bir Türk bayrağı yer aldı.

İkinci yarı coştular

Alper Potuk’un skoru 1-1 getiren golünün ardından ikinci yarıda taraftarlar takıma inanılmaz bir destek verdi. Barış ve Ayew’in yarattığı tehlikeler, tribünlerde büyük heyecan yarattı. 90 dakika sonunda da tur gitmesine rağmen futbolcular alkışlarla soyunma odasına gönderildi.

Taraftar istedi takım döndü

Maç bittikten sonra Fenerbahçe taraftarının bir bölümü stadı terk etmedi.

Takımı geri çağıran Sarı- Lacivertli futbolseverler, dakikalarca bekledikten sonra oyuncular sahaya döndü. Taraftarlar futbolcuları alkışlayıp moral verdi.