Fenerbahçe’nin Brezilyalı efsanesi Alex de Souza, Twitter üzerinden iki taraftarın sorduğu soruya cevap verdi.

İlk olarak bir taraftarın sorduğu “Kaptan TT Arena’da ki kafa golün mü Kadıköy’de cimboma attığın füze mi daha güzel?” sorusunu cevaplayan Alex tercihini, 2010-2011 sezonunda Türk Telekom Arena’da attığı müthiş kafa golünden yana kullandı. Alex de Souza Türk Telekom Arena’nın ilk yılında oynanan ilk derbi maçının 87. dakikasında attığı kafa golüyle skoru 2-1’e getirerek takımını galibiyete taşıyan isim olmuştu. Alex, soruyu cevaplamasının ardından bir taraftarın yüklediği gol videosunu gülen surat ve alkış emojisiyle kişisel Twitter hesabından paylaştı.

Alex de Souza kendisine gelen bir başka soruyu ise net bir dille cevapladı. Bir taraftarın “Kaptan Kadıköy atmosferini özledin mi?” sorusunu “Evet” diyerek cevaplayan Alex, Fenerbahçe ve Kadıköy özlemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Fenerbahçe formasıyla çıktığı 317 maçta 161 gol ve 139 asistlik performans sergileyen Alex de Souza, sarı lacivertli takımda 3 Süper Lig şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası, 2 adet de Türkiye Süper Kupası kazanmıştı.





sporcope