Yeni sezon öncesi kadrosunu baştan aşağıya yenileyen Fenerbahçe transferde frene basmıyor. Valencia’nın kanat oyuncusu Feghouli ile sarı-lacivertlilerin transferi noktalayacağı düşünülse de, yönetimin önemli bir transfere daha imza atmaya hazırlandığı öğrenildi.

Gelecek hafta başında bir pürüz çıkmaması halinde Cezayirli futbolcunun transferini resmen açıklamanın planlarını yapan Fenerbahçe’de, savunmanın son maçlarda yaptığı ciddi hatalar üzerine bir stoper alınması için de harekete geçildi.

Teknik Direktör Pereira’nın sezon başından bu yana düşünmediği Kadlec ile yolların ayrılacağı, Çek oyuncunun da kendine kulüp aramaya başladığı bildirildi. Kadlec’in takımdan gitmesi ile savunmaya takviye yapılacak.

Bu bölge için şu an için iki adayın bulunduğu belirlendi. Porto forması giyen Maicon ilk sırada olsa da 26 yaşındaki futbolcunun yüksek maliyeti, transferin önündeki en büyük engel gözüküyor.

Takas olabilir
Diğer ikinci bir aday ise Olympiakos’tan. Pereira’nın eski öğrencisi Alberto Botia için de girişimlerin söz konusu olduğu öğrenildi. Hatta Atromitos maçı öncesinde iki kulüp yetkililerinin biraraya geldiği ifade edildi. Bu arada iki kulüp arasında Botia-Kadlec takasının da gerçekleşebileceği öğrenildi.


KAYNAK: EUROSPORT