Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira maç sonu şöyle konuştu :

"İlk yarıda aslında kaliteli bir oyun ortaya koyduk ve en iyi ilk yarıydı, son derece kaliteli oyun ortaya koyduk. Gol istedik ama gol bulan onlar oldu, devre arasında da aramızda bazı konuşmalar yaptık, bazı hataları kapatmak istedik ve daha iyi bir başlangıç yapmak istedik ama bir kontratakla 2-1 geriye düştük, sonrasında kontrolümüzü, taktik ve duygusal anlamda kaybettik. İlk yarıdaki gibi değildik".

"Bu performansı ortaya koyamayıp, bu kötü sonuçla ayrıldığımız için üzgünüz. Daha önümüzde bir çok maç var ve Avrupa'da sadece ilk maçı geride bıraktık. Avrupa'da sözü geçecek bir takım olmak için fırsatımız var. Ligde son derece önemli bir maçımız var 3 gün sonra ve o maçtan galibiyetle ayrılmak zorundayız".

"Taraftarımız her şeyin en iyisini hak ediyor, onlara çok teşekkür ediyorum destekleri için. İkinci yarı galibiyeti hak ediyorlardı ama olmadı. Ben geçmişe takılan biri değilim, 3 gün sonra bizi bekleyen bir maç var, daha iyi olmaya çalışacağız".

"Sadece Fabiano'ya bağlı değil bu maçın sonucu, ben öyle değerlendirmiyorum. Takım halinde kaybettik, Fabiano da iyi bir maç çıkarttı. Takım halinde kaybettik, ben bir oyuncuyu suçlamayı doğru bulmuyorum".

"Molde'den daha iyi görüntü sergiledik 2. gole kadar. 4-5-6 gol atacak kadar pozisyon bulduk, bunları atsak kontrolü ele geçirirdik. İkinci yarıya iyi girdik ama 2. golü ararken kendi kalemizde golü gördük. Sabrımızı da kaybettik, kafamızla oynamaktan çok kalbimizle oynadık ve sıkıntı yaşadık."

"Eksik oyuncuları konuşmayı doğru bulmuyorum, bugün sahaya çıkan oyuncular denediler, uğraştılar ama olmadı. İkinci yarı hep avantaj onlardaydı ve rahat oynadılar. Biz kafamız yerine kalbimizle oynadık ve rakibimiz sahadan istediği şekilde ayrıldı".