Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, yarın oynanacak olan Atromitos maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Pereira'nın açıklamaları şöyle;

"Kaliteli bir ekiple oynayacağız. Hızlı, güçlü ve dengeli olmak zorundayız. Ben yedek kulübesinde olmasam da takım ne yapacağını biliyor. Bu seviyedeki turnuvalarda zemin daha iyi olmalı. Fakat elimizdeki bu ve biz iyi mücadele etmek zorundayız. Saha şartları nasıl olursa olsun biz buraya kazanmak için geldik. Buraya geldiğimizden beri Yunanca ve Türkçe arasında bir kafa karışıklığı oluştu. Yunanistan'a bu kadar erken dönmeyi beklemiyordum. Kura bizi buraya getirdi. Yakından tanıdığım bir ekiple karşılaşacağız. Rakibimizin yaratıcı ve etkili oyuncuları mevcut, özellikle hücum anlamında. Atromitos her zaman zor bir rakip olmuştur. Oldukça zorlu bir atmosfere çıkacağız. Belki zemin şartları iyi olmayacak, fakat elimizden geleni yapacağız."

"ZEMİNLER DAHA İYİ OLMALI"

Zeminin iyi olmadığını kaydeden Portekizli, "Bu seviyedeki turnuvalarda zeminler daha iyi olmalı. Umarım yarın bu zemin biraz daha kaliteli futbol oynayabilir hale getirilir. Olmazsa bile elimizdeki bu ve biz kazanmak zorundayız. Zemin nasıl olursa olsun biz buraya kazanmak için geldik" dedi.

"SAHAMIZDAKİ KARŞILAŞMA FARKLI OLACAKTIR"

Atromitos'un tehlikeli bir takım olduğunu kaydeden Pereira, "Atromitos her zaman tehlikeli bir takım olmuştur. Hücumda yaratıcı ve tehlikeli oyuncuları olduğunu düşünüyorum. Hızlı çıkabilen ve kontratakta etkili olan oyunculara sahipler. Bire bir kaldıklarında iyi oynayacak kapasiteye sahip oyuncuları var. Ancak yarın biraz daha farklı olacaktır. Zemin kaliteli bir oyun oynamaya müsait değil. Taraftarların da Atromitos'u destekleteceklerine inanıyorum. Bizim sahamızdaki karşılaşmada farklı olacaktır. Taraftarımızın gücü ve güzel bir zemin olacaktır bizim sahamızda. Biz yeterince tecrübeliyiz." şeklinde yorum yaptı.