Fenerbahçe’nin yeni transferi kaleci Carlos Kameni, Cagliari maçının ardından yaptığı açıklamada takım halinde ortaya konan mücadelenin memnun edici olduğunu söyledi.
Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Carlos Kameni, “Bir kaleci için zor bir karşılaşma olarak değerlendirmek yerine takımı bir bütün olarak değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum. Takımdaki pozitif havayı korumak önemlidir. Bugün taraftarımız da harikaydı. Takım halinde gösterilen mücadeleden dolayı çok memnumum.” dedi.

Fenerbhaçe'nin her zaman şampiyonluğu hedefleyen bir takım olduğunu da ifade eden Kameni, “Gelmeden önce Fenerbahçe'nin ne ifade ettiğini biliyordum. Fenerbahçe nasıl bir kulüp bunu biliyordum. Büyük bir kulübe geldiğimi biliyorum. Her zaman şampiyonluk isteyen bir takımda olduğumun farkındayım ve bütün çabam da bu yönde olacak. Gerek Avrupa Ligi’nde gerekse de Türkiye Ligi’nde her zaman en iyiye ulaşmak temel hedefimizdir. Ben de tecrübelerimle takıma yardımcı olmak istiyorum. Şu an ligimizin başlamasına 1 hafta var ve bu karşılaşmada seviyemizi göreceğiz. Bence iyi bir hazırlık dönemini geride bıraktık.” diyerek sözlerini noktaladı.