Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Geride kalan 30 haftada Kasımpaşa, 11 galibiyet, 5 beraberlik ve 14 mağlubiyet ile topladığı 38 puanla 10. sırada yer alırken, sarı-lacivertliler ise aldığı 7 galibiyet, 13 beraberlik ve 10 mağlubiyet ile 14. sırada bulunuyor.

FENERBAHÇE'NİN ÜSTÜNLÜĞÜ
İki takım, yarınki mücadeleyle birlikte 30. kez karşılaşmış olacak. Geride kalan 29 mücadelede Fenerbahçe'nin büyük bir farkla üstünlüğü göze çarpıyor. 29 maçlık seride Kasımpaşa, 3 defa rakibini mağlup ederken, Fenerbahçe ise 23 galibiyet yaşadı. 3 maç da beraberlikle tamamlandı.


KASIMPAŞA'NIN FENERBAHÇE'YE 3 PUAN ÖZLEMİ
Kasımpaşa, Süper Lig'de daha önce 29 kez karşılaştığı rakibi Fenerbahçe'ye karşı büyük bir galibiyet hasreti çekiyor. Lacivert-beyazlı ekip, sarı-lacivertlilere karşı mücadele ettiği son 12 maçtır kazanamıyor. Kasımpaşa, Fenerbahçe karşısında hanesine 3 puanı en son 29 Eylül 2012 tarihinde oynadığı iç saha müsabakasında 2-0'lık skorla yazdırmıştı.
 

İKİ TARAF DA GALİBİYETE HASRET
İki ekibin de son haftalardaki kötü gidişat ile birlikte galibiyet hasreti dikkat çekiyor. Takımların son dönemdeki performansındaki sıkıntı bu karşılaşmanın önemini de oldukça arttırıyor. Kasımpaşa, son 3 haftada 1 beraberlik, 2 mağlubiyetlik istatistik sergilerken, Fenerbahçe ise son 4 maçta 3 beraberlik, 1 mağlubiyet alabildi.


Kaynak:Sabah